• Livrare gratuită la comenzile de peste 500 RON

Sertare cu vidare

Condiții perfecte pentru depozitarea alimentelor sau prepararea mâncării pentru gătire în vid. Noul sertar cu vidare prezintă o varietate mare de aplicații. Există ceva mai bun decât pregătirea rapidă a unei mese cu efort minim, care se ridică la nivelul imaginii din cartea de bucate?

Sertarul versatil de vidare

Aroma este reținută

Noul sertar de vidare de la Miele vă oferă o gamă variată de potențiale utilizări: vidarea presupune că puteți păstra calitatea alimentelor, o puteți face să dureze mai mult sau o puteți prepara pentru gătit în vid. Toate acestea, simplu și necomplicat: ambalați mâncarea în plastic, îndepărtați aerul, apoi creați o etanșare cu vid. De exemplu, puteți vida cu ușurință mâncarea neconsumată și o puteți congela – nutrienții, aroma și vitaminele sunt păstrate pentru mult mai mult timp decât în cazul congelării convenționale. Vidarea împiedică de asemenea deteriorarea produselor. Economisiți și mult spațiu în congelator. Lichidele precum supele pot fi vidate de asemenea fără probleme. Porționați-o, depozitați-o și preparați-o pentru perfecțiune culinară – totul cu un singur aparat.

Mergeți la produse

Arată mai mult

Închidere

Sous vide – Gătit delicat în vid

Gătire delicată pentru savoare maximă

„Sous-vide“ în franceză înseamnă „sub vid“. Cu această metodă, gătiți mâncarea într-o pungă pentru vidat, la o temperatură scăzută menținută constant, într-un cuptor cu aburi. Această metodă delicată este recomandată în special când gătiți carne, pește, legume sau fructe, deoarece căldura scăzută și durata lungă de gătire permit ca nutrienții importanți și aromele să fie păstrate.

Mergeți la produse

Arată mai mult

Închidere

    • Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice; nu ne asumăm răspunderea pentru acuratețea datelor furnizate.