- Livrare gratuită la comenzile de peste 500 RON
- Pagină de start
- ContentHub Topic
Sous vide – Gătit delicat în vid
Gătire delicată pentru savoare maximă
Savoare maximă: metoda de gătit sous-vide garantează perfecțiune culinară pură. Un avantaj major al acestei metode este că mâncarea este gătită complet uniform, cu scopul de a atinge o anumită temperatură la miez. Astfel, suprafața alimentelor nu se arde. Deoarece aromele nu pot reacționa cu oxigenul, mâncarea își păstrează întreaga savoare împreună cu vitaminele și nutrienții. Ca avantaj suplimentar, pierderile în timpul gătitului sunt mult reduse comparativ cu metodele convenționale, deoarece umiditatea rămâne în mâncare. Sigilați în vid alimentele cu condimente și marinadă înainte de a le găti sous-vide pentru a obține o experiență intens aromată. Rezultatele preparării sunt mereu reproductibile.
Fraged și plin de savoare – metoda de gătit sous-vide prepară vita, porcul sau puiul deosebit de lent la temperaturi scăzute constante, făcând carnea excepțional de suculentă și fragedă. Celulele din carne se relaxează, dar sucurile nu se pierd. De asemenea, este imposibil să preparați excesiv alimentele. Dar dacă vă doriți aromele de friptură? Nicio problemă: pur și simplu frigeți mâncarea pe plită, fie înainte de sigilarea în vid, fie după gătirea sous-vide. Astfel vă asigurați că este perfect preparată la interior și la exterior.
Dotările depind de model. Imaginile sunt doar exemple utilizate pentru a oferi explicații.
- Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice; nu ne asumăm răspunderea pentru acuratețea datelor furnizate.