CautareDescoperă locaţiile
Suport pentru

Răcire și congelare

Răcire și congelare

Temperatura potrivită de consum pentru vinul dumneavoastră

Temperatura potrivită de consum pentru vinul dumneavoastră

  • Vinuri roşii uşoare, fructate: de 14 °C până la 16 °C

  • Vinuri roșii grele: 14 °C până la 16 °C

  • Schwere Rotweine: 18 °C

  • Vinuri rosé: 8 °C până la 10 °C

  • Vinuri albe aromate, fine: de la 8 °C până la 12 °C

  • Vinuri albe grele sau dulci: de la 12 °C până la 14 °C

  • Vin spumant, Prosecco: 7 °C până la 9 °C

  • Șampanie: 5 °C până la 7 °C

* Depozitaţi vinul la o temperatură cu 1 până la 2 °C mai scăzută decât temperatura recomandată pentru consum, deoarece vinul se încălzeşte atunci când este turnat în pahar.

Înainte de a fi consumate, vinurile roşii grele trebuie să rămână deschise timp de 2–3 ore, pentru a absorbi cât mai mult oxigen, eliberându-şi astfel aromele.

Găsire instrucţiuni de utilizare

Găsire instrucţiuni de utilizare

Aici veți găsi instrucțiunile de utilizare pentru aparatele Miele
Descoperă manualul
Rezervă un technician

Rezervă un technician

Suntem bucuroși să vă preluăm rezervarea de reparații online sau telefonic
Planifică o vizită
Contactează-ne

Contactează-ne

Vizitați pagina noastră de contact pentru a descoperi diferitele moduri în care puteți lua legătura cu noi
Contactează-ne