Filtrul unității de preparare este colmatat.
Curățați manual unitatea de preparare a espressorului 1 dată pe săptămână.
Procedați astfel:
Decuplați espressorul de la rețeaua electrică.
Deschideți ușa de pe partea dreaptă a espressorului.
Apăsați butonul din partea de jos a mânerului unității de preparare (1) și țineți apăsat butonul.
Când faceți acest lucru, rotiți mânerul la stânga (2).
Scoateți cu grijă unitatea de preparare din espressor.
Spălați manual unitatea de preparare sub jet de apă caldă fără detergent. Piesele mobile ale unității de preparare sunt unse. Agenții de curățare deteriorează unitatea de preparare.
Frecați zațul de cafea de pe site (vedeți săgețile).
Uscați pâlnia, pentru a preveni aderarea cafelei măcinate la următoarea preparare a băuturilor.
Curățați incinta espressorului.
Folosiți un aspirator pentru a îndepărta resturile uscate de cafea măcinată din espressor.
Glisați unitatea de preparare drept în espressor.
Apăsați și mențineți apăsat butonul din partea de jos a mânerului unității de preparare (1).
Rotiți mânerul spre dreapta (2).
Închideți ușa aparatului.