CautareDescoperă locaţiile
Suport pentruCuptoare cu microunde

Alimentele se răcesc prea repede

Alimentele se răcesc prea repede după ce au fost încălzite sau gătite în cuptorul cu microunde.

Datorită proprietăților cuptorului cu microunde, căldura este generată mai întâi la straturile marginale și este apoi transferată în centrul alimentului. Dacă alimentele sunt încălzite la o putere mare a cuptorului cu microunde, este posibil ca alimentele să fie deja fierbinți la exterior, dar nu încă încălzite în centru. În timpul egalizării ulterioare a temperaturii, alimentele devin mai calde în interior și mai reci la exterior.

Selectați o putere mai mică a cuptorului cu microunde și un timp corespunzător mai lung, în special atunci când încălziți alimente cu compoziții diferite, cum ar fi o masă.

Găsire instrucţiuni de utilizare

Găsire instrucţiuni de utilizare

Aici veți găsi instrucțiunile de utilizare pentru aparatele Miele
Descoperă manualul
Rezervă un technician

Rezervă un technician

Suntem bucuroși să vă preluăm rezervarea de reparații online sau telefonic
Planifică o vizită
Contactează-ne

Contactează-ne

Vizitați pagina noastră de contact pentru a descoperi diferitele moduri în care puteți lua legătura cu noi
Contactează-ne