CautareDescoperă locaţiile
Suport pentruCuptoare

Alimentul de gătit scade în timpul coacerii

Alimentul de gătit va scădea în timpul coacerii.

Alimentul de gătit scade pentru că temperatura a fost setată prea sus. Stratul exterior (crusta) se formează prea repede, iar stratul interior (miezul) nu se poate forma suficient de repede. Puteți recunoaște acest lucru prin consistența alimentului de gătit, care este încă sub formă de aluat în interior.

Vă rugăm să reduceți temperatura cu 15–20 °C și să prelungiți timpul de gătire.

Prăjitura nu crește. Puteți recunoaște acest lucru prin faptul că alimentul de gătit este gătit, dar totuși nu a crescut încă în mijloc.

Când pregătiți aluatul pufos, vă rugăm să reduceți cantitatea de praf de copt. Vă rugăm să folosiți maxim 1 plic de praf de copt pentru 500 g de făină. Aceasta înseamnă că stratul interior (miezul) nu crește prea mult și poate fi prins de stratul exterior (crusta).

Când pregătiți aluatul cu drojdie, vă rugăm să reduceți semnificativ timpul de creștere, astfel încât aluatul să nu scadă brusc în timpul coacerii.

Găsire instrucţiuni de utilizare

Găsire instrucţiuni de utilizare

Aici veți găsi instrucțiunile de utilizare pentru aparatele Miele
Descoperă manualul
Rezervă un technician

Rezervă un technician

Suntem bucuroși să vă preluăm rezervarea de reparații online sau telefonic
Planifică o vizită
Contactează-ne

Contactează-ne

Vizitați pagina noastră de contact pentru a descoperi diferitele moduri în care puteți lua legătura cu noi
Contactează-ne