- Livrare gratuită la comenzile de peste 500 RON
- Pagină de start
- ContentHub Topic
Mâncarea la aburi conț mai mulți nutrienți vitali
Avantaj pentru sănătate
Testele științifice desfășurate de către vestitele Universități Giessen și Koblenz/Landau din Germania confirmă avantajele oferite de gătitul cu aburi în comparație cu alte metode de gătire. Gătitul cu aburi garantează o creștere a cantității de nutrienți vitali din mâncarea dumneavoastră.
Vitamina C îndeplinește roluri mai importante decât orice altă vitamină – printre altele, menține funcționarea corectă a sistemului imunitar. Când gătiți legume în cuptorul cu aburi de la Miele, o mare parte din vitamine sunt conservate – în comparație cu fierberea convențională, ardeii conțin cu 25 % mai multă vitamina C când sunt gătiți în cuptorul cu aburi, iar broccoli conține cu 50 % mai multă.
Atunci când mâncăm fructe și legume crude, cantitatea de vitamine pe care o preluăm din ele este maximă.Cuptorul cu aburi de la Miele vă permite să gătiți mâncarea și totuși să conservați nutrienții vitali – ardeii gătiți cu aburi conțin la fel de mulți nutrienți ca cei cruzi. Prin comparație, ardeii fierți au aprox. 45 % mai puțini nutrienți decât cei cruzi.
Aspect, gust, aromă și textură: patru criterii care definesc calitatea plăcerii de a degusta orice mâncare. Aceste criterii au fost evaluate în teste de laborator utilizând un sistem de puncte fundamentat științific, iar rezultatele au fost clare: gătitul cu aburi este cea mai sănătoasă și mai gustoasă metodă de a pregăti mâncarea, indiferent dacă aceasta este proaspătă sau congelată. Gătit cu aburi, peștele își păstrează textura, aspectul și aroma inconfundabilă – un indicator clar al avantajelor cuptoarelor noastre cu aburi.
Dotările depind de model. Imaginile sunt doar exemple utilizate pentru a oferi explicații.
- Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice; nu ne asumăm răspunderea pentru acuratețea datelor furnizate.